AFTENKORT
SERVERES FRA KL. 17.30
VI GØR OPMÆRKSOM PÅ AT VED MERE END 6 PERS. SKAL MADEN BESTILLES PÅ FORHÅND
START AFTENEN MED
CHAMPAGNE GALLIMARD, RESERVE BRUT
GL. 140,- 1/1 FL. 765,-
3 LÆKRE SNACKS 85,-
ROYAL BAERII CAVIAR 10 GR. 195,-
ROYAL OSCIETRA CAVIAR 10 GR. 255,-
THUDE´S
FISKE MENU
VI HAR SAMMENSAT EN 4 RETTERS MENU MED FISK OG SKALDYR
AFHÆNGING AF DAGENS FANGST
( INCL. DESSERT )
4 RETTER
595,-
SKAL VÆLGES AF HELE BORDET
(BETJENINGEN VEJLEDER PÅ DAGEN)
THUDE´S
SÆSON MENU
(FRA TORSDAG D. 12 JUNI 2025)
FORRET
VARIATION AF FÆRØSK LAKS MED FYNSK RYGEOST OG SAUCE MOUSSELINE
175,-
MELLEMRET
HELLEFLYNDER “EN CROÛTE” OG ASPARGES I PIGHVAR BISQUE
175,-
HOVEDRET
DANSK KALVEFILET MED EGEN SPIDSBRYST OG RILETTE HERTIL KÅL OG LØG
385,-
OST
FRANSKE OSTE MED SØDT OG SPRØDT
175,-
DESSERT
DESSERT OMKRING JORDBÆR, SPRØDT OG CREMET JORDBÆR SORBET
155,-
4 RETTERS SÆSON MENU 550,-
5 RETTERS SÆSON MENU 595,-
VINMENU
NØJE UDVALGTE VINE TIL
4 RETTER 440,-
5 RETTER 550,-
FILTRETET VAND MED ELLER UDEN BRUS 25,- PR. PERS.
THUDE´S “ SUPRICE “
( SKAL BESTILLES SENEST DAGEN FØR )
BOBLER OG SNACK
6 RETTERS MENU
( KØKKENET BESTEMMER)
DERTIL 6 NØJE UDVALGTE VINE
FILTRERET VAND MED ELLER UDEN BRUS AD LIBITUM
PRIS PR. PERS
1650,-
DER TAGES IKKE HENSYN TIL DIV. ALLERGIER
SERVERES KUN TIL HELE BORDET ( MIN. 2 COUV. )
A LA CARTE
TERRINE AF FOIE GRAS DE CANARD A LA THUDE´S 195,-
DAGENS FRISKE FANGST (BETJENINGEN VEJLEDER) 375,-
GRÆS FODRET OKSE MASKERET MED SAUCE MARCO POLO SERVERET
MED SAUCE BEARNAISE OG GROVFRITTER
300 GR. 495,-/150 GR. 285,- (MIN. 20 MIN. VENTE TID)
THUDE´S SPRØDE SALATER MED OLIVEN OLIE OG BALSAMICO 65,-
FRANSK RØRT OKSE TATAR MED SMÅ SALATER 245,-
GROVFRITTER MED CHILIMAYO OG SAUCE TATAR ( SOM TILBEHØR TIL TATAR ) 65,-
THUDE´S CHOKOLADE DESSERT 155,-
EFTER MIDDAGEN
STEMPEL KAFFE
DKK 48,-
ESPRESSO
DKK 38,-
IRISH COFFEE
DKK 95,-
VI HAR NATURLIGVIS OGSÅ ET PÆNT UDVALG AF DIV. AVEC
LÆSKENDE
FADØL
FRA 55,-
SODAVAND
38,-
SAFT
55,-
FILTRERET VAND M/U BRUS
25,- PR. PERS.
Der tages forbehold for slåfejl.