JULEN 2025
❤️
FRA ONSDAG D. 12 NOV. - LØRDAG D. 20 DEC.
THUDE´S “JULE”FROKOST
FRA KL. 12.00 TIL 15.30
( SENESTE BESTILLING TIL KØKKEN ER KL. 14.30 )
SERVERING:
THUDE´S JULESILD MED LØG OG KAPERS
LANDÆG MED REJER OG MAYONAISE
SERVERING:
RØDSPÆTTE MED GROV REMOULADE OG CITRON
OKSEBRYST MED PEBERROD OG TYTTEBÆR
HØNSESALAT MED SPRØD BACON
INCL. EN FRISK SKÆNKET FADØL ( CLASSIC ELLER PILSNER )
325,-
❤️
THUDE´S JULEMENU
FRA ONSDAG D. 12 NOVEMBER 2025 - LØRDAG D. 20 DECEMBER 2025
SERVERES FRA KL. 17.30 OG MED ANKOMST SENEST KL. 19.30
BOBLER OG SNACK
*
THUDE´S REJEBURGER SERVERET MED FYNSK RYGEOST, VAGTELÆG OG GRØNT
*
STEGT KAMMUSLING SERVERET MED JORDSKOKKER OG SPRØDT
*
VAGTEL LEDSAGET AF TIMIAN/PORTVINS PARFAIT
*
FRANSK ANDEBRYST MAGRET
HERTIL EGEN RILETTE SAMT” ROD OG RØDDER “ OG JULEGLACE
*
LUN MONT D´OR MED AGEN SVEDSKER OG HASSELNØDDER
*
DESSERT OMKRING KARAMEL OG CHOKOLADE
*
THUDE´S 6 RETTERS JULEMENU INCL. NØJE UDVALGTE VINE OG FILTERERET VAND
1795,- PR. PERS.
THUDE´S 6 RETTERS JULEMENU INCL. BOBLER, SNACK OG FILTRERET VAND
1095,- PR. PERS.
SKAL VÆLGES AF HELE BORDET
NB!
“JULEMENUEN SKAL BESTILLES SENEST DAGEN FØR”
❤️
THUDE´S FISKE OG SKALDYRS MENU
FRA ONSDAG D. 12 NOVEMBER 2025 - LØRDAG D. 20 DECEMBER 2025
SOUFFLE AF VESTERHAVSTORSK MED EGEN RØGET TATAR, HERTIL FYNSK RYGEOST OG GRØNT
*
ÅRET SUPPE 2019
( DET SPANSKE SVIN DER MØDER KAMMUSLINGEN OG HØNEN PÅ SYDFYN OG BLIVER FORELSKEDE )
*
DAGENS FRISKE FANGST ( BETJENINGEN VEJLEDER )
ELLER
FRANSK ANDEBRYST MAGRET HERTIL EGEN RILETTE SAMT” ROD OG RØDDER “ OG JULEGLACE
*
DESSERT OMKRING APPELSIN, CHOKOLADE OG SALTKARAMEL
4 RETTER
595,-
TILKØB TIL FISKE OG SKALDYRS MENU
4 FRANSKE OSTE MED SØDT OG SPRØDT
175,-
ØNSKER MAN AT ERSTATTE DESSERT MED FRANSKE OSTE ( TILLÆG 50,- )
VINMENU
4 GLAS NØJE UDVALGTE VINE
450,- PR. PERS.
5 GLAS NØJE UDVALGTE VINE
560,- PR. PERS.
FILTRETET VAND MED ELLER UDEN BRUS
25,- PR. PERS.