JULEN 2025

❤️

FRA ONSDAG D. 12 NOV. - LØRDAG D. 20 DEC.

THUDE´S “JULE”FROKOST

FRA KL. 12.00 TIL 15.30

( SENESTE BESTILLING TIL KØKKEN ER KL. 14.30 )

  1. SERVERING:

    THUDE´S JULESILD MED LØG OG KAPERS

    LANDÆG MED REJER OG MAYONAISE

  2. SERVERING:

    RØDSPÆTTE MED GROV REMOULADE OG CITRON

    OKSEBRYST MED PEBERROD OG TYTTEBÆR

    HØNSESALAT MED SPRØD BACON

    INCL. EN FRISK SKÆNKET FADØL ( CLASSIC ELLER PILSNER )

    325,-

    ❤️

THUDE´S JULEMENU

FRA ONSDAG D. 12 NOVEMBER 2025 - LØRDAG D. 20 DECEMBER 2025

SERVERES FRA KL. 17.30 OG MED ANKOMST SENEST KL. 19.30

BOBLER OG SNACK

*

THUDE´S REJEBURGER SERVERET MED FYNSK RYGEOST, VAGTELÆG OG GRØNT

*

STEGT KAMMUSLING SERVERET MED JORDSKOKKER OG SPRØDT

*

VAGTEL LEDSAGET AF TIMIAN/PORTVINS PARFAIT

*

FRANSK ANDEBRYST MAGRET

HERTIL EGEN RILETTE SAMT” ROD OG RØDDER “ OG JULEGLACE

*

LUN MONT D´OR MED AGEN SVEDSKER OG HASSELNØDDER

*

DESSERT OMKRING KARAMEL OG CHOKOLADE

*

THUDE´S 6 RETTERS JULEMENU INCL. NØJE UDVALGTE VINE OG FILTERERET VAND

1795,- PR. PERS.

THUDE´S 6 RETTERS JULEMENU INCL. BOBLER, SNACK OG FILTRERET VAND

1095,- PR. PERS.

SKAL VÆLGES AF HELE BORDET

NB!

“JULEMENUEN SKAL BESTILLES SENEST DAGEN FØR”

❤️

THUDE´S FISKE OG SKALDYRS MENU

FRA ONSDAG D. 12 NOVEMBER 2025 - LØRDAG D. 20 DECEMBER 2025

SOUFFLE AF VESTERHAVSTORSK MED EGEN RØGET TATAR, HERTIL FYNSK RYGEOST OG GRØNT

*

ÅRET SUPPE 2019

( DET SPANSKE SVIN DER MØDER KAMMUSLINGEN OG HØNEN PÅ SYDFYN OG BLIVER FORELSKEDE )

*

DAGENS FRISKE FANGST ( BETJENINGEN VEJLEDER )

ELLER

FRANSK ANDEBRYST MAGRET HERTIL EGEN RILETTE SAMT” ROD OG RØDDER “ OG JULEGLACE

*

DESSERT OMKRING APPELSIN, CHOKOLADE OG SALTKARAMEL

4 RETTER

595,-

TILKØB TIL FISKE OG SKALDYRS MENU

4 FRANSKE OSTE MED SØDT OG SPRØDT

175,-

ØNSKER MAN AT ERSTATTE DESSERT MED FRANSKE OSTE ( TILLÆG 50,- )

VINMENU

4 GLAS NØJE UDVALGTE VINE

450,- PR. PERS.

5 GLAS NØJE UDVALGTE VINE

560,- PR. PERS.

FILTRETET VAND MED ELLER UDEN BRUS

25,- PR. PERS.